Το home sweet home σχεδιάστηκε μ ένα σκοπό, να γίνει ο παράδεισος του φιλοξενούμενου στα Ιωάννινα. Βρίσκεται στην οδό Ζάππα 11-13 στο ιστορικό κέντρο των Ιωαννίνων.

Το home sweet home είναι ανάμεσα στις ξακουστές στοές της οδού Ανεξαρτησίας, δίπλα στη στοά Μαραμένου.

Δεν χρειάζονται παρακάλια για να πειστείς να διαβείς το κατώφλι του, γιατί πριν καν το κάνεις έχεις μαγευτεί απ το περιβάλλον, είναι η ιδιαίτερη αρχιτεκτονική των στοών, η ρετρό αισθητική τους, το άρωμα παλιάς πόλης και φυσικά η αίσθηση καταφυγίου από την καθημερινότητα.

Ένας ιδανικός χώρος για να γνωριστείς και με άλλους ταξιδιώτες ή να καθίσεις μόνος σου με γωνίες για διάβασμα, ξεκούραση και ενημέρωση, ταξιδιωτική βιβλιοθήκη, free press, πρόσβαση στο internet.

Φιλοσοφία της εταιρίας μας είναι να προσφέρουμε υψηλού επιπέδου υπηρεσίες καλύπτοντας τις ολοένα αυξανόμενες ανάγκες του κάθε πελάτη ξεχωριστά.

Με δυναμισμό και συνέπεια  προσφέρουμε στους ταξιδιώτες μοναδικές εμπειρίες φιλοξενίας, μέσα σε ένα ιδιαίτερα φιλικό περιβάλλον.

Ο σύγχρονος ταξιδιώτης θέλει προσιτή πολυτέλεια,  η οποία όμως να καλύπτει πλήρως τις ανάγκες του.

Στο άνετο κι ευχάριστο καθιστικό μας, θα βρείτε περιοδικά, βιβλία, επιτραπέζια παιχνίδια κι εξαίρετες μουσικές, που φτιάχνουν τη διάθεση για χαλάρωση και καλή παρέα, όλες τις ώρες της ημέρας.

Στα διαφορετικά δωμάτια του Home Sweet Home, επικρατούν χρώματα, αντικείμενα και έπιπλα χαρούμενα και ανάλαφρα. Δεν λείπουν βέβαια και όλες οι σύγχρονες ανέσεις όπως κλιματισμός, τηλεόραση και ασύρματο internet.